El president Torra i les “monedes de canvi” inexistents.

El president Torra i les “monedes de canvi” inexistents.

Vistes les declaracions del president Torra no podem no establir algunes consideracions importants.

1 No pot deixar de banda el referèndum de dia 1 d’octubre perquè ha estat el mateix govern de Catalunya el que ja el va deixar de banda fa temps quan no va actuar d’acord amb el votat, el temps per fer efectiu un referèndum no és … etern. Fer-lo servir com un espantall un cop i un altre comença a resultar patètic.

2 Conseqüentment amb el punt 1 no es pot fer servir “com moneda de canvi”, excepte si l’adversari és beneït …. i per desgràcia no ho és.

3 No parli més de nous referèndums pactats amb l’estat espanyol, sap mot bé que mai accediran a les bones, això ja no s’ho creu ningú, ni vostè tampoc.

4 Ser el president no li dóna cap dret a “negociar” el referèndum, el mandat del poble s’executa o no. Tanmateix és preocupant aquesta disposició a negociar amb el referèndum … Però no amb els presos polítics.

5 No pot negociar sobre la declaració d’independència perquè mai va existir. http://www.somcat.cat/republica-i-realitat/

6 Efectivament, a les tres darreres eleccions el poble ha votat independència, la que van prometre, i els partits encarregats de fer-la efectiva han estat incapaços. Tres són prou per eliminar qualsevol legitimitat i la confiança del poble respecte a l’execució del seu “programa”

St. Torra … Deixiu córrer, el Frankenstein processista és mort i declaracions com aquestes no serveixen més que per escampar el seu tuf. Si li queda una mica de serietat, faci enterrar-lo i deixi d’intentar enganyar als catalans.

https://www.elnacional.cat/…/torra-raonable-aparcar-republi…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.