El procés: ni CUP ni JxS van de debò.

El procés: ni CUP ni JxS van de debò.

Després d’anys de mobilitzacions populars i en un context d’il·lusió per la independència, la campanya per a les eleccions del passat 9N es van centrar en una promesa: si guanyen els partits sobiranistes (JxS + CUP) hi haurà independència en 18 mesos. Han calgut poques setmanes per comprovar el que SOM Catalans va dir: que ni CUP ni JxS van de debò.

CUP, en la seva lògica internacionalista i no-nacionalista, ha demostrat actuar amb altres premisses que no són la independència de Catalunya, sinó amb l’objectiu principal d’imposar un programa polític d’inspiració veneçolana, que per a res és el que ha votat el poble català i en el qual no se sent representat la majoria del nostre poble.

JxS, en boca del seu candidat al Parlament de Madrid, Francesc Homs, ha donat per suspès el procés i posa com a condició per a “reactivar-ho” “tenir la voluntat de diàleg amb l’estat espanyol”, és difícil una burla més gran. Això demostra que JxS mai ha cregut en l’anomenat “procés” i molt menys en la independència. El senyor Homs no ha explicat com va a aconseguir la independència en 18 mesos dialogant amb un Estat que ja li ha dit que no hi ha res a dialogar. Mentrestant Artur Mas ni tan sols s’ha dignat a confirmar o desmentir les paraules d’Homs, serà que el poble català no mereix ser tractat seriosament.

 JxS, CUP no van de debò. Catalunya no mereix aquest engany.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.