El Ramadà a la presó, coses que passen al país de xauxa.

El Ramadà a la presó, coses que passen al país de xauxa.

Els presidiaris musulmans que estan complint condemna al centre penitenciari de Mas d’Enric es queixen per una suposada falta d’àpats. La realitat és que com estan fent el Ramadà diuen que a la nit, quan als senyors els dóna finalment la gana de menjar, hi ha poca teca.

Tot plegat és esperpèntic, que sigui considerat com a notícia és prou representatiu de la disbauxa i la infecció bonista que tenim i patim.
Adjuntem una fotografia de la piscina del “centre penitenciari …… qualsevol diria que és un esplai de vacances.

Doncs no!!, aquí és a on els malfactors, el que han comès crims contra la societat, paguen els seus delictes….. Naturalment amb dret a feina i alta a la seguretat social, amb un mòdul residencial, centre formatiu d’adults, piscina, pista esportiva, tallers per aprendre oficis, i el que faci falta.

Els interns musulmans podem escollir de menjar o no, però no han de tenir cap privilegi. Si els tenien quan estaven en llibertat (tots sabem que de vegades fins i tot més que els catalans), els van perdre el dia que van delinquir. Per a nosaltres només queda una cosa, a fer amb ells, expulsar-los tan bon punt acabin de complir la condemna.

http://www.diarimes.com/…/denuncien_escassedat_apat_per_pas…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.