El referèndum de Viktor Orban a Hongria.

El referèndum de Viktor Orban a Hongria.

Les mentides i manipulacions de la premsa i els mitjans acusant Hongria i el seu govern d’homofòbia, de no respectar drets dels homosexuals i de tot el que els passa pel cap, responen a la mateixa mecànica que fan servir contra tots els que ens oposem a la immigració massiva i la substitució poblacional … que som xenòfobs, racistes i …. el dimoni amb cua.

Ja van parlar fa una dies de la realitat de la nova llei promulgada a Hongria, que no és ni de bon tros cap atac als homosexuals i els seus drets.

Ara, enfront de les pressions totalitàries de la Unió Europea, el govern hongarès realitzarà un referèndum popular sobre les següents cinc qüestions: 1) Secunda que es doni “orientació sexual” en institucions públiques sense el consentiment dels pares?; 2) Dóna suport a la presentació de tractaments de reassignació de sexe per a menors?; 3 Està d’acord que els menors tinguin accés a ells?; 4) Secunda que els nens puguin ser exposats sense cap restricció a material sexual que pugui influir en el seu desenvolupament?; 5) Dóna suport que se’ls mostri contingut gràfic de reassignació de sexe?

Des de SOM Catalans el nostre suport a les polítiques del primer ministre d’Hongria.

No hi ha comentaris

Post A Comment