Eleccions municipals. Comunicat de SOM Catalans Ripoll.

Eleccions municipals. Comunicat de SOM Catalans Ripoll.

Vam convertir les eleccions municipals en un referèndum sobre la mesquita i l’imam radical a Ripoll. El nostre resultat a Ripoll és del 2,15% el que no és suficient per aconseguir representació municipal, la nostra veu no estarà a l’Ajuntament per poder assenyalar el gravíssim problema d’islamització a què s’enfronta Ripoll.

Del resultat de les eleccions s’hauria de deduir que 97,85% dels ripollesos estan a favor de la seva presència Ripoll. El que seria realment preocupant, però la situació és molt pitjor del que pot semblar, sens dubte el 40-50-60% de la gent de Ripoll estan en contra d’aquesta mesquita i aquest imam, però no tenen la valentia ni tan sols de votar perquè sigui una altra persona la que doni la cara a aquest problema. I no la tenen perquè els fa pànic que això pugui provocar “enuig” entre els musulmans, als que temen i davant els que s’ajupen el cap, o que el poble pot ser assenyalat com a “racista”. Por, sempre por, la malaltia infantil dels febles.

De por es moren els pobles, i si un poble vol morir de por i indignitat, no hi ha res pot evitar-ho, per tant cal valorar (i personalment ho faré) si l’esforç en sentit contrari, no és una simple pèrdua de temps
Ah, bona notícia pels porucs, segurament en 2023 hi haurà alguna candidatura islamista a Ripoll, també la podeu votar, la submissió no ha de tenir límits.

Ester Gallego. Presidenta de SOM Catalans.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.