Els animals no són coses.

Els animals no són coses.

Des d’ahir, dia 5 de gener, ja és d’aplicació la llei estatal 17/2021 de 15 de desembre, que afecta diverses lleis i codis en el sentit de modificar el règim jurídic dels animals.

Com sempre l’estat espanyol va a la cua d’altres, com per exemple Alemanya, Franca, Portugal, etc. que ja fa anys que les van promulgar.

Però una cosa no treu l’altra i després de fer-li un ull a l’articulat hem de reconèixer que s’han millorat algunes coses pel que fa a els nostres amics, i això s’ha de dir malgrat que ha estat aprovada pel PSOE i Podemos, perquè nosaltres no som sectaris com ells. Curiosament, VOX s’hi ha oposat … normal.
No podem evitar de mencionar la hipocresia que representa que al preàmbul d’aquesta nova llei es faci referència a la “Ley 32/2007, de 7 de noviembre, para el cuidado de los animales, en su explotación, transporte, experimentación y sacrificio”, quan resulta que és aquesta llei la que legitima, article 6.3 la matança del bestiar sense atordiment (ritus Halal i Kosher) ….. però com ja hem comentat millor això que res.

Aquí teniu la nova llei, i pel que fa al nostre plantejament de base sobre animals i medi, podeu consultar el segón enllaç.

No hi ha comentaris

Publica un comentari