Els deliris de Carme Forcadell.

Els deliris de Carme Forcadell.

La presidenta del Parlament català, Carme Forcadell, ha participat en la celebració d’una de les festivitats més importants de la comunitat sikh (el Baisakhi), als quals els ha demanat que ajuden a construir el “nou país”.

Sembla que a Forcadell li preocupen més les cultures i identitats foranes que la pròpia. No se n’adona que els que lluitem per l’alliberament nacional de la nostra terra som els catalans (excepte comptades excepcions), els quals som cada vegada més menyspreats per aquells als que se’ls hi va donar la legitimitat democràtica d’assolir la independència, missió que cada dia que passa posterguen més, i ja som molts els que tenim clar que només es tracta d’una estafa a tot el poble per aconseguir les cadires que volien i desactivar des de dins l’independentisme.

Senyora Forcadell: no cal construir un “nou país”, la nostra nació té segles d’història i és diu CATALUNYA. Som conscients què renegueu de les vostres arrels, del nostre passat, de la nostra Història, però nosaltres SOM catalans i ens sentim orgullosos de ser-ho. Si vol conviure amb els sikhs, cap problema, pot anar-se’n a l’Índia i gaudir amb ells, però nosaltres defensem i defensarem sempre la nostra cultura i identitat.

Visca Catalunya catalana!

SOM catalans.

http://sociedad.e-noticies.es/forcadell-invita-a-la-comunidad-sikh-a-construir-el-nuevo-pais-102337.html

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.