Els experiments del bonisme progre i la realitat.

Els experiments del bonisme progre i la realitat.

Un dels nostres simpatitzants ens ha escrit sobre un tema, Heus aquí el que passa …..

El barri del fort pienc del districte de l’eixample de Barcelona ha tingut “l’honor” de ser la víctima propiciatòria del darrer experiment d’enginyeria social del bonisme. Un “casal” de joves magrebins encastat al carrer Ribes.

Podeu fer-vos una idea del cost inicial i el manteniment d’aquest engendre, … Instalacions, 360 metres quadrats a peu de carrer, obert 365 dies a l’any i “Compta amb un equip de professionals multidisciplinar (educadors i integradors socials, terapeuta especialitzat, psicòleg, psiquiatre, infermer/a, talleristes, etc)”.
Ah!, i per arrodonir-ho cal sumar la presència durant moltes estones al matí i gairebé tota la tarda d’una parella de la guàrdia urbana al costat mateix del “casal”.

I que fa una patrulla de la guàrdia urbana allí tantes hores?, doncs com no podia ser d’altra forma després d’unes quantes setmanes d’estar obert ja hi ha hagut baralles, amenaces, i, encara que les “autoritats” no volen reconèixer, un augment de la inseguretat en forma dels robatoris i estrebades al barri.

És el sistema habitual, “jo els deixo entrar”, “jo els acullo”, “jo faig experiments” o com vulgueu anomenar-ho, però indefectiblement …. tu pagues i a més a més potser et roben i tot”.

Fins quan haurem d’aguantar i pagar l’estupidesa del progressisme?, vosaltres decidiu.

SOM catalans.

https://www.barcelona.cat/…/obre-al-fort-pienc-un-centre-de…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.