Els globalitzadors per la immigració, nosaltres per Catalunya i els catalans. Tu, per qui apostes?

Els globalitzadors per la immigració, nosaltres per Catalunya i els catalans. Tu, per qui apostes?

Quan algú ús pregunti, què és i que pretenen els globalitzadors, li ensenyeu aquest article de “la vanguardia”.

Hem seleccionat alguns paràgrafs perquè us serveixin de guia,

“Sense les successives onades, avui Catalunya seria ben lluny dels set milions i mig d’habitants, el seu pes polític, econòmic i cultural seria molt menor i difícilment Barcelona hauria assolit l’actual reconeixement internacional”, .. Mentre calla que són precisament aquestes successives onades (un augment artificial de la població al servei d’un model productiu explotador a benefici del gran empresariat) impossibles d’integrar, les que ens han fet caure en minoria …. (després arriben els referèndums acordats com a Caledònia o Escòcia, per perdre naturalment)

“La mala salut de ferro de la cultura i la llengua catalanes, la manca de competències en immigració i la creixent restricció de l’horitzó político-institucional europeu i mundial”, …. és a dir la bona salut (ja voldríem) de la cultura i la llengua catalanes dificulta la imposició del model, alerta!!

“I, al mateix temps, les dades demogràfiques confirmen que sense l’aportació externa el pes, la viabilitat i la influència catalanes decaurien inexorablement”, cap mena de comentari al foment de la natalitat, això no interessa als capdavanters de l’enginyeria social perquè ells no volen solucions, volen canviar-nos.

“Ens aboca a posar l’accent en la construcció d’una ciutadania més atenta a horitzons comuns, on la diversitat permeti tant la realització personal com la construcció d’espais d’identitat compartits”, …. és a dir multiculturalisme i conflictivitat entre models socials-religiosos-jurídics i costums generalment incompatibles per civilització, cultura i antropologia.

Molt més a dir però de fet el millor és llegir l’article amb clau analítica, és revelador.

En resum, “ells” aposten per la immigració, nosaltres apostem per Catalunya i els catalans, i tu, per qui apostes?

FOTO: Sortida de l’escola Collaso i Gil, al barri del Raval de Barcelona. Catalans?, zero.

https://www.lavanguardia.com/…/i-si-apostessim-per-la-immig…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.