“Els immigrants són la salvació d’Europa.

“Els immigrants són la salvació d’Europa.

“Els immigrants són la salvació d’Europa. Ells ens salvaran de nosaltres mateixos”.
Així mateix ho diu l’alcaldessa de Barcelona.

Declaracions com aquestes estableixen clars indicis d’una autèntica malaltia mental originada per un empatx ideològic indigerible. Els seus símptomes principals, un messianisme Rousseaunià, multiculturalisme, endofobia (autoodi) i unes emulsions purulentes de predicació al més pur l’estil tele evangelista dels EUA..

En aquestes visions, dignes d’un viatge d’LSD, “Ells”, els immigrants són els “nous” bons salvatges, purs i innocents, sense contaminar per la civilització, que vindran salvar-nos de la nostra insolidaritat, del nostre egoisme, del mal, en definitiva, que som nosaltres com europeus, i ens portaran a l’arcàdia final, pura i igualitària.

Si llegiu els extractes del discurs, veureu que confirmen el diagnòstic….”ara que és primavera…”el nou brigadista internacional”….”Són la nostra única esperança de salvar Europa”….

Per adobar-ho tot, la presència de “l’heroi” Varoufakis el ministre que no va saber, ni va poder, tractar amb la Troica monetarista, quan representava un govern que, recordem-ho, va arribar al poder amb un programa que després ha estat incapaç d’aplicar, perquè la seva visió dels esdeveniments era errada i, conseqüentment, el seu programa polític irreal. Així està Grècia.

Sr. Varoufakis, de fet vostè va fugir, va plegar, va optar pel camí fàcil i ara dóna lliçons explicant com fer el que no va poder fer.
Aquest és el personatge que Colau i & ens porten a Barcelona, un fracassat com a governant, tot un auguri del què passaria amb un govern “Podemos”.

http://www.naciodigital.cat/noticia/109680/colau/refugiats/son/unica/esperanca/salvar/europa

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.