Els islamistes s’uneixen a la celebració del 12 d’octubre a Barcelona.

Els islamistes s’uneixen a la celebració del 12 d’octubre a Barcelona.

El 12 d’octubre és una data profundament aliena a la història de Catalunya i en sentir dels catalans, que no hem de veure amb la colonització d’Amèrica per part de Castella, procés històric del qual la Corona d’Aragó va ser aliè i exclòs.

La celebració el 12 d’octubre d’aquest any, la recentment constituïda Sociedad Civil Catalana (?) Pretén convertir-la en una demostració contra la voluntat de Catalunya a decidir el seu destí. Per a això, i després de l’espectacular fracàs de la seva manifestació del passat 11 de setembre, ha organitzat autobusos vinguts de tots els punts d’Espanya.

Però aquest 12 d’octubre “hispànic” tindràs més actors: l’associació musulmana Watami, defensora de tots els preceptes més radicals de l’islamisme polític ha anunciat que participarà en aquesta marxa “de la hispanitat” per mostrar la seva adhesió a la unitat d’Espanya i la seva oposició a l’autodeterminació de Catalunya. Que Watami es mostri favorable a l’autodeterminació de Ceuta i Melilla és una prova clara que SCC no està contra aquest dret, sinó que està contra l´exercici de Catalunya.

La lògica anti-identitària s’imposa: avui islamistes i espanyolistes manifestan units pels carrers de Barcelona en nom de la “hispanitat”. Els bàndols cada vegada més clars.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.