Els nostres joves se’n van. Desastrosa balança migratòria.

Els nostres joves se’n van. Desastrosa balança migratòria.

“Hi ha una realitat innegable, els joves catalans -especialment els més capacitats- estan sortint del país i buscant oportunitats laborals fora de Catalunya. És una pèrdua que Catalunya no es pot permetre, un cop més la Generalitat i els partits tradicionals miren a una altra banda i pretenen ignorar aquest greu problema “, ha declarat la presidenta de SOM Catalans, Ester Gallego un cop publicades les dades de la Federació Internacional d’ Entitats Catalanes (FIEC).

Per Ester “aquest problema s’uneix al de la immigració massiva, no qualificada i problemàtica que estem rebent. La combinació de tots dos és una balança migratòria desastrosa, amb greus conseqüències socials i econòmiques”.

La nostra presidenta ha conclòs assenyalant “la irresponsabilitat de la Generalitat, d’ERC i de CUP en aquests temes, és nefasta per als interessos col·lectius del poble català. Un cop més insistim en la necessitat d’una força com SOM Catalans, per revertir aquestes situacions i crear una Catalunya on la nostra joventut tingui un futur, i que col·lectivament sigui rica i plenament catalana”.

Ester Gallego,

Presidenta de SOM Catalans.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.