Els resultats de les eleccions a Andalusia, per què?

Els resultats de les eleccions a Andalusia, per què?

Els resultats de VOX a Andalusia són contundents, així que cal parlar clar.
Per descomptat que VOX és un partit anti-català, ho és com ho són tots els altres. Res de nou sota el sol en aquest sentit.
A VOX li han votat un 10% d’andalusos, fonamentalment perquè estan farts de la immigració, i VOX ha parlat clar sobre el tema.

A Catalunya, on la situació amb la immigració és molt pitjor que a Andalusia, hi ha com a mínim un 10% (segurament més) de gent que vota partits nacionalistes catalans (repeteixo, que vota partits nacionalistes catalans) encara que estan contra la immigració. Bé, hi ha dues opcions.
-Seguir criticant VOX (el que no serveix absolutament per a res) i seguir donant suport als partits com PDeCAt, ERC i CUP que obren les portes del país a la immigració massiva.
-O tenir el valor polític -que han demostrat els andalusos- de donar suport a l’únic partit català que parla clarament contra la immigració i té suports europeus seriosos.

Fer el primer significa deixar l’anti-immigració en mans d’opcions espanyolista i per tant fer créixer l’espanyolisme a Catalunya.
Fer el segon és fer barrera a l’espanyolisme a Catalunya i donar l’instrument polític que aquest 10-15% de catalans necessita urgentment.

El primer és el fàcil, però també l’inútil i negatiu per a Catalunya.

Enric Ravello.
Secretari d’afers internacionals de SOM Catalans.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.