Els robatoris en habitatges han aumentat un 10% al 2015, produint-se fins a 75 denúncies diaries, la majoria a Barcelona.

Els robatoris en habitatges han aumentat un 10% al 2015, produint-se fins a 75 denúncies diaries, la majoria a Barcelona.

Segons el comissari en cap dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, la meitat dels delinqüents són “autòctons” (hauríem de veure la nacionalitat d’origen) i l’altra meitat són de països de l’Est i del Marroc.

Curiosament, els Mossos es queixen de la gran dificultat que tenen per aconseguir una ordre judicial per poder registrar les llars dels lladres, precisament perquè preval el dret a la intimitat dels delinqüents sobre allò que han fet, que és violar la intimitat de bons ciutadans per furtar-lis. Una bogeria tot plegat.

Imaginem que aquest és l’enriquiment cultural que ens proporciona la immigració massiva que patim a Catalunya; imaginem que aquesta és la societat que volen construir els multiculturalistes, que ens pugui furtar gent de totes les nacions del món; imaginem que la batlessa Colau veu en aquests fets la prosperitat que vol per a Barcelona.

La llei ha d’ésser contundent, expulsió de la nostra terra als immigrants delinqüents.

SOM Catalans.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.