Els serveis bàsics. “Roma si paga als traïdors”.

Els serveis bàsics. “Roma si paga als traïdors”.

El conjunt dels serveis bàsics a la comunitat, aigua, llum, gas …. no poden estar subjectes a oferta i demanda com un producte qualsevol, i menys quan s’ha demostrat mil cops que “aquesta llei oferta-demanda” està subjecte a interessos particulars i manipulacions especulatives.

Els partits que han governat l’estat (i també la Generalitat) s’han dedicat, en els darrers quaranta anys, a “polir-se” a preus rebentats, el patrimoni de tots, que ells a la fi només gestionaven.

Ens ho “van vendre”, i mai millor dit, com un gran avenç lliberal, però en realitat ens han empobrit com a poble i han acabat posant els serveis bàsics, i el que és encara més perillós també els estratègics, en mans d’un “camarilla” de plutòcrates.

Això sí! En el món actual “Roma si paga als traïdors” i aquí els tenim a gairebé tots ficats a dit als consells d’administració, fins i tot de presidents, de les grans corporacions de serveis i energètiques.

Per nosaltres determinats serveis han de quedar fora del sistema oferta-demanda, i si són deficitaris, a part d’optimitzar la seva gestió ….. per això són els impostos.

Això que diem, que és part de les nostres propostes, són POLÍTIQUES NACIONALISTES de manual.

SOM Catalans.

https://www.ara.cat/…/dispara-preu-majorista-duplica…

No hi ha comentaris

Publica un comentari