EN MANS DE LA IMMIGRACIÓ. LES XIFRES DEL DESASTRE

EN MANS DE LA IMMIGRACIÓ. LES XIFRES DEL DESASTRE

IDESCAT ens diu sense embuts que: “la migració serà el component que farà créixer la població en la majoria de municipis” i afegeix: “Al 2033, només el 22% dels municipis tindrien creixement natural positiu, mentre que el 80% tindrien creixement migratori positiu”.
Puntualització: aquest creixement natural al 22% dels municipis serà degut a la natalitat de les immigrants, només cal mirar quin municipis són i la presència, ja avui, d’immigrants.

Si a aquesta “previsions” es compleixen i els hi afegim que la natalitat de les dones catalanes és la més baixa del món i que sense mides de fons per fomentar la natalitat aquesta situació es mantindrà, si és que no s’agreuja encara més … Anem a una Catalunya de grans majories que no seran catalanes i això vol dir, que aquesta terra ja no serà Catalunya, encara que el nominalment continuï denominant-se així.
Per si no queda prou clar, se’n diu SUBSTITUCIÓ POBLACIONAL

Algun partit o entitat, a part de SOM catalans, gossa dir el que significaria que aquestes “previsions” es convertissin en realitat?, no pas, tots romanen callats,
NOSALTRES NO!!!

https://societat.e-noticies.cat/en-mans-de-la-immigracio-12…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.