Ens estan fent una sapa sota els nostres peus.

Ens estan fent una sapa sota els nostres peus.

LES XIFRES, LES TERRIBLES XIFRES.

Mentre anem perdent el temps entre crits, declaracions buides, eleccions a dojo, esbrinar el sexe dels àngels i moltes altres coses “importants” … Els que organitzen l’enginyeria social estan per la feina. La tasca de sapa avança i arribat un determinat moment, Catalunya, perduda la seva base, caurà de cop i aleshores ja serà gairebé impossible posar-li remei.

Nacionalitzacions “d’espanyols” a Catalunya:
–2018 nacionalitzats a Catalunya: 18.952 (un 20,5% del total de les nacionalitzacions a tot l’estat)
–2017 nacionalitzats a Catalunya: 17.591 (un 25,3%)
–2016 nacionalitzats a Catalunya: 18.813 (un 20,1%)

Només en els darrers tres anys sumen: 55.356 nacionalitzats a Catalunya. Si anem uns anys endarrere, les xifres encara són pitjors, especialment entre els deu primers anys del segle XXI.
La majoria relativa dels nacionalitzats són centre o sud-americans, després venen els africans (amb una majoria aclaparadora de musulmans). Aquest són els col•lectius principals. El primer castellanoparlant, un tipus de potencial votant que majoritàriament no voldrà saber res d’independències i encara menys un cop assolida la nacionalitat espanyola. El segon, un col•lectiu que aprengui la llengua que aprengui tan si val, perquè tots sabem que ni s’integren ni tenen cap intenció de fer-ho (les excepcions no compten quan es parla del general) a més són un perill potencial pel motiu que tots sabem. El seu vot deriva ara per ara a les esquerres que els riuen la gràcia (encara més que les dretes) .. i així seguiran fins que arribin al punt crític i comencin a fer els seus propis partits, com ja passa a altres indrets d’Europa.

És en aquest sentit, pel que fa a els “nous catalans”, podeu certificar que cens de Catalunya ha augmentat en 33.786 persones entre gener i setembre del 2019. A on creieu que aniran la majoria d’aquest “nous vots”?, haver d’explicar-ho seria ofensiu.

Quan combinem aquestes xifres amb les de la natalitat catalana, la baixa del món, tenim el còctel de la destrucció servit.
Això són números, la nua i crua realitat. Cada any que passa les possibilitats pel nostre poble disminueixen.
Per això sempre hem dit i tornem a fer-ho, de poc serveix el “cada dia” quan la terra que trepitgem caminem va camí d’ensorrar-se.
La situació és aquesta i sembla que només nosaltres ens atrevim a denunciar-la.

NOTA: les dades utilitzades pertanyen a INE, IDESCAT i periodístiques, les xifres trontollen, hem agafat les més prudents.

https://www.lavanguardia.com/…/un-total-de-150944-residente…

https://www.europapress.es/…/noticia-casi-66500-residentes-…

https://www.lavanguardia.com/…/90828-extranjeros-obtuvieron…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.