Ens porten … sàvia nova.

Ens porten … sàvia nova.

Possiblement, no recordareu el “salts” de Melilla d’un total de 1000 immigrants els mesos de març i juny. És normal perquè són notícies repetitives, tipus dia de la marmota, des de fa anys i anys.

Bé, el govern espanyol ha determinat el trasllat a la península d’una 800 (s’ha de fer lloc al CETI, “Centro de Estancia Temporal para Inmigrantes” de Melilla, per rebre’n de nous).

Com tothom té dret a enriquir-se els han repartit per tota la geografia peninsular. Aquest cop el premi gros li ha tocat a Andalusia que en rebrà més de la meitat. Barcelona, “sempre discriminada”, només en rebrà 25 del total, esperem que la Generalitat faci l’habitual i al crit de “som terra d’acollida-volem acollir”, en reclami uns centenars més … No seria el primer cop.

Mentrestant, als pressupostos estatals pel 2023, s’augmenten un 65% les partides de diners per millorar els centres d’internament i acollida i se’n gastaran 215 milions per fer més i millorar els que ja existeixen … Indubtablement, es preveu que l’enriquiment continuarà i anirà a més.

Les expulsions a l’estat espanyol, excepte les que arriben per ordre judicial per la comissió de delictes o la del “famós “Mohamed Said (que ja veurem si finalment es du a terme) són des de fa anys gairebé a prop de zero. Aquí no s’expulsa gairebé a ningú.

Pensareu que la utilització repetitiva de la paraula “Enriquiment” comporta implícita una punyent ironia per la nostra part, naturalment, però n’hi ha que continuen intentant vendre aquesta moto al poble, i si no ho creieu, escolteu al “nostre” conseller de drets socials.

Escolteu-lo, que no té pèrdua …. “Portaran a aquest país, energia, força, coneixements d’altres realitats i d’altres idiomes i ens donen sàvia nova al país”.
Són declaracions d’un immigracionisme malaltís, al qual ja ens tenen acostumats a casa nostra, i que a la fi coadjuven amb el que esmentaven al principi. Tot forma part del mateix paquet i les intencions són les mateixes tant a “Madrid” com a “Barcelona”, la substitució demogràfica.

Seguirem a la feina, seguirem lluitant i continuarem denunciant dia a dia els que ens estan preparant, però si no hi ha reacció …..

SOM Catalans.

No hi ha comentaris

Publica un comentari