ERC contra els catalans, ERC contra Catalunya.

ERC contra els catalans, ERC contra Catalunya.

La ignorància i menyspreu envers la catalanitat que desprenen les afirmacions d’aquest individu són d’una grandària no les podem atribuir a la ignorància.

Aragonès és plenament conscient del que diu i el que significa, quan escoltem declaracions com aquesta és quan hom se n’hauria d’adonar del que és ERC i dels principis ideològics que sustenta .. Catalunya com a resultat d’un melting pot (allò que no som un poble sinó un poble de pobles) republicanisme i concepte del ciutadà completament deslligat d’arrelament, cooficialitat del castellà, etc…

Una societat és un ens orgànic, és a dir, bon exemple, un arbre. Quan excepcionalment dos arbres o més estan massa junts, sempre un acaba prevalent sobre altres. Així és a la natura i així és a les societats. I avui a Catalunya la prevalença de la identitat catalana està molt seriosament amenaçada per “altres arbres” que han estat ficats, alimentats i adobats artificialment.

Molt més es podria comentar però no val la pena, no, senyor Aragonès, la cultura andalusa no és catalana, com la cultura catalana no té res d’andalusa. Com tampoc la llengua castellana és tan catalana com el català, segons una de les habituals bajanades d’en Tardà.

Catalunya és la terra dels catalans, qui no és de tradició, cultura, costums i llengua catalana, podrà viure o no a Catalunya, però NO ÉS CATALA.

SOM Catalans.

https://www.elnacional.cat/…/pere-aragones-cultura-andalusa…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.