ERC, fidel als … seus.

ERC, fidel als … seus.

ERC a la feina, a la de veritat, a la que els motiva ….. acabar de minoritzar fins a l’anècdota al nostre poble, sevir a l’immigracionsime més descarat i col·laborar fermament a la implantació del model globalitzador-liberal a casa nostra i a tot l’estat. De fet, tot coadjuva al mateix fi.

I resulta que aquest partit, el pitjor enemic de la nació, és el més votat. Però, això si, aquí continuem donant-li les culpes als altres, tot menys assumir responsabilitats i actuar conseqüentment.

Només un aclariment, ara que sembla que l’esquerra i només l’esquerra són els “dolents”. Si ERC es desfà per legalitzar il·legals, és per perquè aquest “són aquí”, i si són aquí no és pas solament per culpa d’ells. Des dels respectius governs estatals, que els deixen entrar ja fa decennis, fins a la Generalitat (govern present i anteriors) com a promotora incasable d’un “efecte trucada” mantingut durant anys i anys …. en són responsables.

De fet a l’enllaç de la notícia ja es diu: “A l’Estat (referint-se a regularitzacions massives) s’ha fet sis vegades, quatre pel PSOE i dos pel PP”
“De aquellos barros, estos lodos” com s’acostuma a dir en castellà.

TOTS són el mateix i ens volen portar al mateix “lloc”, l’única diferència és la velocitat a la qual pretenent fer-ho, cal tenir-ho ben present.

No hi ha comentaris

Publica un comentari