ERC…..i “viva España”

ERC…..i “viva España”

ERC, Qui t’ha vist i et veu!.
Un partit amb tanta història i que va ser el referent del nacionalisme a Catalunya.
Ja fa temps que hom té clar que heu perdut tota reivindicació nacional, perquè vau deixar ben clar que NO sou nacionalistes, però com acostuma a passar quan es perden els papers i les referències ideològiques (un recordatori a Heribert Barrera al que vau defenestrar de la manera més ignominiosa) s’arriba a extrems esperpèntics.

Heus aquí que a Badalona en Rufián reconeix que no és, ni tan sols, independentista (–“Yo no soy independentista, yo soy de izquierdas y republicano. Lo del independentismo es transitorio”) amb una declaració que deixa ben palesa la seva posició, repetim, “lo del independentismo es transitorio”, de fet diu la veritat… Recordeu l’època del tripartit?, d’independentisme res de res. Al mateix acte i per si encara hi ha dubtes, la dominicana que va de número quatre de la llista (multiculturalisme mana) respon a un “viva España” amb aquesta frase: –Viva España y viva Cataluña! Nosotros no romperemos España, queremos salir. Estrany “independentisme”, ….”nos vamos pero no rompemos”.

Per completar aquesta tragicomèdia l’endemà ERC va fer un acte a Nou barris,(http://www.vilaweb.cat/…/uns-espontanis-interrompen-aillad…/) allí uns espontanis (potser fins i tot militants d’ERC una mica perduts de referent), tenint a la palestra a Rufián i la dominicana, van cridar “viva España”, la resposta de Rufián (en catanyol potser??) va ser: “Viva i visca Catalunya”.

Podríem seguir amb els espots electorals en castellà amb flamenc inclòs, el bilingüisme amb castellà oficial, aquella del que el castellà també és català i moltes més però ja està tot dit i redit.
Avui ERC ja no és una opció, és traïció.

Només des del nacionalisme trobarem el referent per fer un estat independent, que no serà ni nou país ni cap bajanada per l’estil, serà una nació, CATALUNYA. Ara i sempre.
Així sia.

SOM catalans.

http://www.ara.cat/eleccions26j/ERC-Rufian-Surra-independencia-castella-Badalona_0_1593440881.html

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.