ERC, l’apologia del disbarat.

ERC, l’apologia del disbarat.

Segons Tardà “La llengua castellana és tan catalana com el català”, o com diu la notícia de “el periódico” en llengua castellana (o sigui, catalana): –“La república de Catalunya tendrá como lengua oficial el catalán y el castellano será cooficial. Las dos lenguas nuestras”.

El disbarat lingüístic, el que representa, a on ens porta i molt més, seria poca cosa si traïdories com aquestes fossin les dèries de dos bojos, però no, resulta que l’abast de partits “independentistes” l’avalen.

Ara ens venen al cap les “sàvies paraules” de l’historicida Jonqueres, i no podem evitar establir la “semblança”, perquè ara resultarà que Damasco, “antiga capital de Catalunya” segons va dir, també és catalana …. Ja posats a dir salvatjades.
SOM catalans lluita per la independència de la nació catalana, per un estat normal a on tinguem com oficial la llengua pròpia de la gent de la terra, EL CATALÀ. Definitivament NO estem en la mateixa lluita.
Caldrà separar el gra de la palla, caldrà que els catalans que volen ser CATALANS comencin a decidir qui són els nacionalistes que treballen per la independència i qui són els “independentistes” de cartró, que suposadament volen una Catalunya independent, i això ja és molt dir, que legitimi la llengua -símbol de l’opressió en passar dels segles i que ens portaria a la desaparició del català.
La nostra postura és clara i senzilla, ni castellà, ni àrab, ni mandarí, ni mandinga, ni altres idiomes són llengües catalanes. Són llengües estrangeres que ningú prohibirà que es parlin, però que tanmateix MAI seran oficials a Catalunya.
SOM catalans.
No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.