Estafats per partida doble.

Estafats per partida doble.

Mentre “les elèctriques”, amb els seus consells d’administració farcits d’exgovernants, viuen temps idíl·lics i ens estafen com volen gràcies a les lleis de liberalització del “mercat de l’energia” (promulgades pels polítics que després “apareixen” als seus consells amb jubilació daurada) ….. una colla d’elements aclaparament multiculturals estafen a les elèctriques, a les quals tampoc és que la cosa els preocupi excessivament, puix a la fi l’estimació de la defraudació la reflecteixen en el preu general dels nostres rebuts.

… Aquest és el joc. Sabeu qui són els que reben per les dues bandes?, els estafats per les companyies ja “en origen” i que veuen agreujada aquesta estafa pel recàrrec que paguen per “compensar” les estimacions de les defraudacions comeses pels multiculturals?, enhorabona, per encertar la resposta ….. SOM NOSALTRES!

A banda, ens agradaria saber si ENDESA presentarà denuncia penal contra els autors o s’han limitat a desconnectar aquells comptadors on hi ha frau elèctric.

Per la “simptomatologia” del barri, de com s’explica la notícia, de la tolerància habitual amb certs elements i per altres casos que sabem, serà gairebé segur que no.

Així el joc seguirà i seguirà i …. qui continuarà pagant-lo?

https://www.diaridegirona.cat/girona/2022/11/23/detecten-tres-blocs-sencers-font-78975524.html?fbclid=IwAR2ciAB4dksOGxKfiQSjv5Wdehx5T_vHHiO7t-iFOADhartx9YMFhTLK2PI

No hi ha comentaris

Publica un comentari