Estat català versus “república catalana”

Estat català versus “república catalana”

Es parla d’immigració, mentida, el que estem patint és una invasió (col·lectius que arriben massivament i imposen els seus costums i formes de viure)
Les dades són antigues i manipulades, els “nacionalitats” ja no són als % i la xifra d’immigrants ha augmentat. La realitat és pitjor.

Nosaltres defensem Catalunya i la seva capacitat de poder governar-nos, com a catalans, com a ciutadans d’un estat català, de i per als catalans.
Que no ús enganyin més, no es pot dir que es treballa (poc, tard i malament) per la independència mentre es treballa de valent per la minorització del nostre poble amb l’excusa del bonisme i la mal entesa fraternitat entre les persones.
Per sobre dels drets de les persones estan els drets dels pobles.

Sí que volem Estat Català, volem fronteres i el respecte a la diversitat dels pobles, que és el dret de ser cadascú com és a casa seva.
No volem aquesta mena de melting pot que anomenen “república catalana” amb un concepte jacobí de la nacionalitat (la que deslliga nacionalitat de qualsevol referència que no sigui la merament administrativa) homogeneïtzadora en realitat (la suposada integració que no existeix) i sota el jou de la dictadura innoble de la multiculturalitat desarreladora.

Catalunya ÉS la terra dels catalans, així ha estat sempre i així la volem.

SOM catalans.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.