SOM Catalans: Cap de setmana d’activitat i propaganda a Osona

SOM Catalans: Cap de setmana d’activitat i propaganda a Osona

Taules de propaganda, repartiment de fullets pel carrer, converses amb la gent del carrer, implicació en els problemes quotidians. Aquest cap de setmana SOM Catalans ha estat de campanya a Vic i a tot Osona, amb una encoratjadora acollida per part de la gent de la comarca.

Els passats divendres, dissabte i diumenge, militants de SOM Catalans  s’han dedicat a enganxar pancartes, posar taules de propaganda al mercat de Vic i fer bustiades en poblacions com Manlleu i Roda de Ter, per fer arribar a cada casa i cada català el nostre missatge d’independència, de defensa del poble català i d’oposició a la immigració com a element de descatalanització del nostre país.

En els propers dies nous simpatitzants de Granollers, començaran amb el repartiment de la nostra publicitat en el Vallès Oriental, altra comarca castigada per l’impacte de la immigració.

SOM Catalans estarà molt present a la vida pública d’Osona i de Catalunya. Aprofitem per recordar la data del proper 15 de novembre, en què celebrarem a Vic un acte conjunt amb dirigents del partit independentista flamenc Vlaams Belang.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.