Ester Gallego: deportació immediata dels top-mantes violents.

Ester Gallego: deportació immediata dels top-mantes violents.

“Immigrants il legals, fent una activitat il·legal, i agredint les nostres forces d’ordre i a ciutadans que passejaven pel carrer. Una cosa inadmissible en qualsevol societat normal, però que està passant diàriament en una Catalunya cada vegada més incapaç de reaccionar davant els gravíssims problemes derivats de la immigració” ha declarat Ester Gallego, presidenta de SOM Catalans. Ester ha afegit que “aquests exemples de racisme negre anti-català, són sempre ignorats per associacions suposadament anti-racistes com UFCR o SOS-Racisme, per a les que el racisme contra la nostra població mai és denunciable”.

La presidenta de SOM Catalans ha afirmant “des d’aquí enviem tota la nostra solidaritat i suport als mossos, que no han estat defensats públicament ni tan sols per la famosa candidatures “Junts pel Sí”, que amb la seva menyspreable covardia ens dóna un exemple de la Catalunya que pretén construir “.

Ester ha conclòs “des SOM Catalans, exigim la immediata detenció i deportació automàtica de tots els top-manta embolicats en accions violentes, així com exigim la detenció immediata de qualsevol il·legal que es dediqui a la venda ambulant, saltant-se totes les lleis i competint de forma il·legal amb els nostres comerciants. Qualsevol mesura que no siguin les que assenyalem, no serviran més que per allargar i agreujar el problema “.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.