Ester Gallego dissecciona a l’alcalde de Ripoll.

Ester Gallego dissecciona a l’alcalde de Ripoll.

JORDI MUNELL LA COVARDIA CRÒNICA DE L’ALCALDE DE RIPOLL.

La gent no canvia, el caràcter és una cosa que ens acompanya al llarg de la nostra vida. Conec Jordi Munell de tota la vida, el conec des de petita de Ripoll on vaig néixer i vaig créixer; sempre va ser una persona falsa, poc clara, retorçada, feble i sobretot un gran covard, el gran covard que segueix sent.

Munell va ser escollit alcalde el 2011, des de llavors va començar a cedir cada vegada més espai a un islamisme radical que s’instal·lava a Ripoll de manera amenaçant, però Munell com sempre mirava cap a un altre costat. I de tant mirar a un altre costat, van venir les terribles conseqüències, de Ripoll van sortir els assassins gihadistes de Cambrils i Barcelona, ningú a Ripoll oblidarà la indigna i repugnant reacció del patètic Munell, apareixent l’endemà abraçant a les famílies dels assassins i sense atrevir-se a pronunciar ni una paraula contra l’islamisme criminal. A Munell li venia gran la situació, la seva por no ha fet més que augmentar i així segueix permetent que segueixi oberta a Ripoll una mesquita implicada en els atemptats i un imant que no deixa de lloar les bèsties que van cometre els atemptats, tal és la menyspreable covardia de Munell, que també ha decidit que l’àrab sigui assignatura a les nostres escoles.

Munell és indigne de Ripoll, és indigne de qualsevol cosa. Ripoll mereix una nova alcaldia valenta i decidida, que s’atreveixi a dir les coses clares i que no permeti ni un minut més ni una mesquita gihadista ni un imant radical. Aquesta és la nostra candidatura, la candidatura que necessita la bona gent de Ripoll, per apartar incapaços de l’alcaldia. A més, t’advertim Munell, t’obrirem una auditoria comptable per veure en què t’has gastat tots els diners dels ciutadans i ciutadanes de Ripoll, hi ha molta però molta gent que no té clara la teva gestió i la nostra obligació serà donar-la a conèixer.
Tens por Munell? És per això pel que pretens ridículament no permetre’ns fer campanya a Ripoll? Sempre tan patètic, per descomptat que no seràs tu qui ens privi dels nostres drets democràtics, com molt bé saps ja.

Ester Gallego, candidata de SOM Catalans a l’alcaldia de Ripoll.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.