Ester Gallego: “immigració i hipocresia a Osona”

Ester Gallego: “immigració i hipocresia a Osona”

Ester Gallego s’ha fet ressò  “de la important repercussió de la nostra formació, SOM Catalans, en els mitjans de comunicació d’Osona, durant  aquesta setmana, en general i encara repetint punts comuns que tots sabem, el tracte dels mitjans ha estat força objectiu”. Ester ha volgut “agrair l’amabilitat, el respecte i el bon tracte personal de tots els periodistes que s’han posat en contacte amb mi”.

La presidenta de SOM Catalans, però, ha volgut referir-se a una informació puntal que ha aparegut en aquests mitjans, segons la qual l’organització internacionalista UCFR ha convocat una reunió a Osona per a “crear un cordó sanitari entorn al nou partit Som Catalans”.

Ester Gallego recorda que “SOM Catalans té la valentia de dir en veu alta el que gran part de la nostra societat pensa en privat, fins i tot molts dels que públicament participen en reunions contra la xenofòbia. La societat catalana ha d’entendre que des del silenci i la por no es pot afrontar un tema tan greu com la immigració”.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.