Ester Gallego: “L’oligarquia política de Vic es nega a debatre sobre immigració”.

Ester Gallego: “L’oligarquia política de Vic es nega a debatre sobre immigració”.

La candidata a l’alcaldia de Vic per SOM Catalans, Ester Gallego ha declarat que “l’actitud dels partits de l’oligarquia és la de prepotència, al·lèrgia a la democràcia i ignorància dels problemes reals de la gent. Ni tan sols atrevir-se a debatre sobre un problema tan greu a Vic com és la immigració, demostra clarament la distància entre les seves còmodes poltrones i els problemes quotidians dels vigatans”.

Per Ester: “tots els partits han demostrat complexos i febleses i s’han sotmès als dictats de l’organització internacionalista i anti-catalana UCFR, és curiós veure com CiU o SI accepten sense dir ni piu les ordres d’una organització d’aquest tipus. Estic segura que el seu electorat ho tindrà en compte”.

Ester Gallego ha conclòs afirmant “la immigració és un greu problema a Vic, que deteriora la convivència social, l’activitat comercial i la seguretat ciutadana. Davant la covardia dels partits tradicionals, és l’hora de votar una formació que s’atreveixi a dir clar i català que a Vic no hi cap un immigrant més. És hora de votar SOM Catalans”.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.