Ester Gallego: “Manipulació informativa per l’apunyalament d’una mestra francesa davant dels seus alumnes”

Ester Gallego: “Manipulació informativa per l’apunyalament d’una mestra francesa davant dels seus alumnes”

Ester Gallego, presidenta de SOM Catalans, ha volgut referir-se al tràgic apunyalament d’una mestra francesa davant dels seus alumnes a mà d’una immigrant musulmana, “és una nova prova del fracàs del concepte de la multiculturalitat, en realitat, les societats multiculturals viuen en l’enfrontament constant i solapat entre les diverses comunitats. És una cosa habitual a França i que a Catalunya es detecta fa molts anys”, afegint,  “ aquesta tensió esclata freqüentment en violents enfrontaments o tràgics esdeveniments com el succeït a França el divendres passat”.

Per Ester Gallego, “la premsa ha donat un nou exemple de manipulació, en intentar presentar l’assassina com “espanyola ” en els titulars, quan en realitat es tractava d’una immigrant musulmana, a la qual li havien atorgat la “nacionalitat ” espanyola. De nou el silenci i el complex davant la criminalitat immigrant, que ningú s’atreveix a denunciar”.

Ester va concloure assenyalant “TV3 no va dedicar ni un minut a aquest greu assassinat, donant una altra vegada, mostres de la seva constant i permanent manipulació sobre qualsevol tema relacionat amb la immigració. TV3 s’ha convertit avui en un instrument de la imposició multiculturalista, el que genera un rebuig important en un creixent nombre de catalans “.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.