Ester Gallego: Prou de diners públics per a la fundació “Nous Catalans” d’Àngel Colom.

Ester Gallego: Prou de diners públics per a la fundació “Nous Catalans” d’Àngel Colom.

“Ja n’hi ha prou de subvencionar amb diners públics, capritxos i excentricitats de polítics com Àngel Colom” ha declarat la portaveu de SOM Catalans, Ester Gallego. Per Ester, “els diners públics han de ser per atendre les urgents necessitats de la nostra gent, no per pagar les ocurrències d’endollats i mantinguts”.

Segons Ester, “Àngel Colom hauria de treballar d’una vegada com fem tots els catalans, menys els que, per desgràcia, estan a l’atur. Així, Àngel Colom, veuria l’efecte real dels seus estimats immigrants en la vida quotidiana de les classes obreres i el petit empresariat d’aquest país, potser se li treien les ganes de seguir-se fent fotos amb turbants “, afegint “és molt fàcil dir les coses que diu Colom des d’un despatx pagat per tots i sense haver de preocupar-se per arribar a final de mes, treballar li vindria meravellosament, com a exercici de comprensió d’un problema que ell només s’encarrega d’agreujar.”

Ester Gallego,  ha conclòs dient “la separació entre una classe política endogàmica, espoliadora i falsa i el poble treballador català és cada dia més gran. Com per a Europa, tot això tindrà conseqüències electorals immediates. Nosaltres estem construint l’alternativa que avui necessita Catalunya”.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.