Exercici de democràcia a Hongria

Exercici de democràcia a Hongria

Resultats del referèndum a Hongria.

El 98,4% dels hongaresos diuen no a la imposició de quotes de refugiats. La participació ha estat del 43%. Els perdedors s’atribueixen la victòria perquè els proimmigracionistes, que sabien que perdrien, van cridar a l’abstenció (molt de compte amb això).

Les desqualificacions dels mitjans de la gossada, ha estat digne d’un batalló disciplinari: “Rotundo fracaso”, “la baixa participació debilita Orban”, “referèndum invalidat”, “Orban fracassa”, són el resum dels titulars que repeteixen tots els mitjans políticament correctes.

No obstant això…….
Al referèndum del 2003 per decidir l’adhesió dels hongaresos a la UE, va votar el 45% (3.056.000 favorables a l’adhesió enfront dels 3.240.000 que han votat contra les quotes d’immigrants. Els números varien per l’augment de població) i el remat els va donar per legítims.
La participació dels hongaresos a les eleccions europees del 2014 va ser del 28,97% i ningú va discutir si amb aquest % els representants al parlament europeu estaven prou legitimats per representar a una nació sencera.

Per acabar un exemple que il·lustra com cap a la dinàmica manipuladora per desacreditar el que no agrada. 11 de setembre de 2014, Catalunya, participació a la diada, 2.000.000, declaracions Rajoy i els espanyolistes, fracaso de los separatistas, 4.00.000 millones de catalanes no han ido a la manifestación”.
Anem entenent?

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.