Expectatives del passat.

Expectatives del passat.

Un article que comença molt bé, sobretot quan explica el fals debat monges-burkini i el fenomen del canvi de clientela de l’esquerra amb el seu joc dialèctic de sempre (si no ets amb mi, ets feixista) però que a l’hora de la veritat s’arronsa i recorre a la sortida fàcil esmentant com a solució (?) una anomenada dreta democràtica que, a més a més, ja no existeix.
Perquè com acabem de dir, aquesta dreta democràtica i conservadora, la que segons l’articulista és: –“La dreta democràtica que té aquests atributs de conservadorisme, d’aferrar-se a les tradicions”, ja no existeix, des de fa decennis.

Avui, la dreta és globalitzadora, és mundialista, és multiculturalista i és neoliberal com també ho és l’esquerra (cal recordar a ERC-Junqueras declarant-se lliberal…moderat?), l’enfocament és diferent però la meta és la mateixa (cal també recordar qui va obrir les portes de l’estat espanyol a la immigració, entre altres mides?).
Vejam si entenem una cosa, els vells clixés dreta-esquerra s’han desgastat i ja no representen res, són noms buits.

La lluita, l’enfrontament avui, només té dues trinxeres. Identitat (i totes les mides polítiques i socials adients per la seva conservació) o globalització (i totes les mides polítiques i socials per a destruir-la i consumar la globalització).
La resta és fer volar coloms.

http://catalunyalliure.cat/2016/08/esquerres-i-islamisme/

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.