Extinció.

Extinció.

Un article no apte pels optimistes irredempts, els que volen enganyar-se a si mateixos, els partidaris del “català és qui viu i treballa a Catalunya”, ni per descomptat tot l’aplec de multis obnubilats.
Perquè..les veritats cauen a plom i fan mal, senzillament, ara per ara i fent una extrapolació de dades, ens extingim. El que no van aconseguir assetjaments, la pesta, guerres, la uniformització espanyolista (el primer intent de globalització però a “escala peninsular”) dels segles XIX i XX, la persecució dels costums ho volen aconseguir amb la substitució demogràfica i la ideologia multiculturalista.

A la fi la supervivència dels catalans serà qüestió de nacionalisme i identitat. Mentre no ens atrevim a afirmar-nos a nosaltres mateixos enfront dels “altres” i proclamar ben alt la nostra diferència, mentre no assumim que el que s’ha de protegir primer és a la nostra gent, mentre no siguem capaços d’implantar polítiques natalistes per remuntar la natalitat CATALANA (sí, només la catalana) i al mateix temps s’aturin i reverteixin els fluxos migratoris, anirem de cap a l’extinció.

Nosaltres sí SOM nacionalistes i el nostre nacionalisme és identitari.

SOM catalans.

http://opinio.e-noticies.cat/la-punteta/lextincio-dels-catalans-99715.html

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.