Filip Dewinter es reuneix a Síria amb Baixar al-Àssad per frenar el terrorisme islamista.

Filip Dewinter es reuneix a Síria amb Baixar al-Àssad per frenar el terrorisme islamista.

Filip Dewinter (Vlaams Belang) -al costat de més representants de la formació independentista flamenca, va viatjar la setmana passada a Síria, per reunir-se  a Damasc amb el president Baixar al-Àssad i amb diversos representants del règim i de la societat siriana.

Dewinter, és partidari de donar suport als països àrabs que s’oposen a l’integrisme, i als que considera aliats en la lluita contra el fanatisme wahhabita. Durant la seva reunió amb el president sirià, aquest va afirmar: “alguns països europeus cometen l’error d’aliar-se amb els països que donen suport al terrorisme i donen una mala imatge de l’islam”, en clara referència al suport francès i britànic a les dictadures fonamentalistes d’Aràbia Saudita i Qatar. Per la seva banda Dewinter, que també es va reunir amb el gran muftí de Damasc, va declarar que al-Àssad era una “persona valenta” i que “Síria està en la primera línia de la lluita contra el terrorisme, si Síria cau, el terrorisme islamista arribarà amb més força a Europa “.

A continuació la delegació composta per Dewinter, Anke van dermeerch, Jan Penris i el való Marco Santi, va visitar al patriarca de l’Església ortodoxa siriana, i diversos hospitals civils, abans de traslladar-se al Líban, on es van reunir amb el president del Parlament libanès Nabih Berri.

Filip Dewinter, un líder compromès en la lluita contra l’integrisme islàmic fins a les últimes conseqüències, prendrà la paraula en el I Congrés de SOM Catalans que se celebrarà el proper 18 d’abril a Barcelona.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.