FRACASSEN LES MANIOBRES ANTIDEMOCRÀTIQUES DE L’AJUNTAMENT DE RIPOLL.

FRACASSEN LES MANIOBRES ANTIDEMOCRÀTIQUES DE L’AJUNTAMENT DE RIPOLL.

La passada setmana vam rebre per part de l’Ajuntament una comunicació en la qual se’ns detallava les zones assignades a Ripoll per posar la nostra propaganda electoral. A la carta s’afegia un comentari de l’Ajuntament en què el que ens deia que han declarat Ripoll “ciutat antifeixista” i pretenien no donar-nos cap espai públic, però que la Junta electoral de zona els ha obligat. És a dir que pretenien atemptar contra els nostres drets democràtics de llibertat d’expressió i la Junta Electoral l’hi ha denegat.

Aquest és l’Ajuntament de Ripoll, el tan tolerant amb imans i mesquites que donen suport al terrorisme gihadista, i alhora fa proclames de “Ciutat antifeixista” (no sé què pinta tot això al Ripoll del 2019), que són qualificades d’anti democràtiques i tombades per la llei electoral i per qualsevol llei.

Advertim al covard crònic i encara alcalde de Ripoll, Jordi Munell que dediqui els recursos del poble al benefici de la nostra gent i no a perdre el temps a proclamar il•legals. Sobre tot això presentaré una auditoria quan sigui regidora a l’Ajuntament.

Ester Gallego
Candidata a l’alcaldia de Ripoll per SOM Catalans.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.