Generalitat de Catalunya, “la feina ben feta” …. no té fronteres.

Generalitat de Catalunya, “la feina ben feta” …. no té fronteres.

Creixent les sol·licituds de reagrupament familiar a Catalunya …auspiciades per la mateixa Generalitat.

L’inici de les polítiques de reagrupament familiar és un canvi de paradigma que els francesos coneixen bé, va ser en 1974 quan va començar aquesta pràctica a l’estat veí i això va significar el canvi de fons, la immigració ja no venia a treballar, venia a quedar-se.

Ara ja ningú pensa a retornar, i encara menys amb les ajudes de tot tipus que reben, per empitjorar la situació tot aquest procés dificulta qualsevol pla de control i retornament dels excessos d’estrangers.

O la Generalitat no sap el que fa i la seva actitud és totalment inconscient, que és molt dubtós, o fan el que fan a consciència i estan col·laborant a la substitució poblacional del poble català, d’una forma o de l’altra els resultats ja els estem patint dia a dia.

Les paraules de l’infame Oriol Amorós són prou orientatives, ho estan fent a consciència: «El petit però constant augment de les sol·licituds de reagrupament indica que el gran moviment migratori de la primera dècada del segle XXI s’està consolidant.»

Acabar amb el reagrupament familiar és una mida imprescindible, i el nostre govern fa justament el contrari, en conclusió la Generalitat treballa a favor de la substitució poblacional

Així de clar!!

SOM catalans.

https://www.irreverent.cat/…/generalitat-no-acollir-indivi…/

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.