Globalització i neoliberalisme en solfa.

Globalització i neoliberalisme en solfa.

La situació actual és el paradigma de la falsedat d’idees i conceptes com globalització-mundialisme i neoliberalisme.

Aquest seguit d’idees tòtem del sistema, … la creença a ultrança de l’individualisme radical en enfront de la societat i el comú, …liberalitzar l’economia base d’eliminar límits als moviments de persones, capitals i mercaderies, … la reducció de la despesa pública, … l’acomiadament lliure, … eliminar la seguretat social i la sanitat pública, … minvar progressivament (per arribar a fer-lo desaparèixer en el futur) el poder i la influència de l’estat traslladant-lo al sector privat (que s’encarregaria de les tradicionals funcions de l’estat) col·lapsen quan sorgeix una situació com l’actual, un perill que ens afecta a tots.

Ara és quan es veu la fal·làcia. Imagineu com s’afrontaria la lluita contra el coronavirus sota el marc d’una sanitat privada sotmesa al benefici?, doncs val la pena fer-ho, perquè aleshores podreu adonar-vos de la magnitud del desgavell.

Òbviament no defensem l’habitualment nefasta gestió de l’estat que actualment treballa en contra seu i de la població. Hom diria, i així és de fet, que la seva tasca és de donar facilitats per a dur a terme el “programa” dels globalitzadors i mentre prepara el seu “hara-kiri” definitiu, però cal deixar molt clar que “l’altra opció” seria molt pitjor.

Estat fort i nacionalista, heus aquí l’única solució.
SOM Catalans.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.