GOVERN ARAGONÈS: ÉS AIXÒ EL QUE ENS MEREIXEM?

GOVERN ARAGONÈS: ÉS AIXÒ EL QUE ENS MEREIXEM?

Les converses per formar govern no eren més que una baralla de paràsits per aconseguir més “cadires”. No hi havia cap tensió, ni cap disposició interna al voltant d’una suposada estratègia independentista. Només algú que encara no se n’adoni de l’evident realitat, poden seguir pensant que hi ha alguna “estratègia” per a la “independència” per part de la classe política processista. L’únic que realment hi ha hagut ha estat una estafa monumental, que molts pretenen no voler veure.

Però de veritat, ens mereixem això?, ens mereixem un president que ara digui que vol obligar el govern espanyol a negociar?, no té pudor ni sentit del ridícul?, ens mereixem un president que ara digui que vol aplicar “la via escocesa”, quan Espanya ha repetit per activa i per passiva que no hi haurà cap referèndum pactat?, per cert és revelador del nivell d’Aragonès que parli de la “via escocesa a la independència”, quan Escòcia no és independent i està molt per veure que ho arribi a ser.

Deixem el tema fictici de la “independència” que aquesta classe política decadent fa servir com pastanaga per ingenus per perpetuar-se al poder i implementar la seva agenda -paraules de moda- per destruir el poble, la història i la identitat catalana.

Ens mereixem aquesta esperpèntica presa de poder amb una lamentable, antinacional, patètica i ridícula versió “feminista” dels Segadors?, ens mereixem tenir un president que només prendre el càrrec es passeja per Barcelona envoltat d’immigrants de tots els colors?, ens mereixem un nou govern d’ERC-JxC on l’objectiu principal és convertir Catalunya en un infern multicultural?

Em nego a creure-ho, em nego a assumir-ho, però la veritat és que és el govern votat pels catalans. Nosaltres fa temps que estem construint una força política per als que pensin que el nostre poble mereix un altre futur, i un altre present.

Ester Gallego.

Presidenta de SOM Catalans.

No hi ha comentaris

Publica un comentari