Greus incidents a Calella. Protagonistes?, els de sempre.

Greus incidents a Calella. Protagonistes?, els de sempre.

Tot plegat és la mateixa història de sempre.

La generalitat porta MENAS a Calella.
Comencen els problemes de convivència, petits i no tan petits robatoris, vexacions a les noies pel carrer, baralles, agressions …..

https://www.lavanguardia.com/…/menas-hotel-calella-alojamie…

Seguidament l’habitual comunicat de l’ajuntament dient que aquí no passa res.

https://maresme360.cat/lajuntament-de-calella-nega-que-els-…

Just l’endemà s’arma una de grossa. Concretament, disposem d’informació de la qual us en podeu fiar i més concreta que la dels diaris.
Els fets han anat així: els MENAS, no està clar si vexen a una noia gitana que estava embarassada i anava amb una companya o si també, a més d’això, l’intenten robar el mòbil. A continuació els familiars i amics de la noia o noies, els gitanos no estan per bromes, comencen a arribar al lloc i es produeix una forta baralla ben al mig del carrer. És ser per això que acut la policial local, fins a 10 patrulles de mossos, algunes furgonetes antiavalots i ambulàncies. En arribar la cosa és dissolt però els gitanos segueixen a alguns dels MENAS fins a Arenys.
La cosa continua en tensió forta per molt que l’ajuntament vulgui tapar i minimitzar, …esperem per avui mateix alguna declaració tipus bonista per part seva.

La conflictivitat dels immigrants menors és un fet innegable, però la Generalitat no fa res més que encoratjar la seva arribada, ergo la Generalitat treballa contra nosaltres.

SOM Catalans.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.