Guerra a la delinqüència.

Guerra a la delinqüència.

Ni les estadístiques manipulades, ni els maquillatges per canviar els noms als delictes o fins i tot les despenalitzacions tècniques, enganyen ja a la gent.
La xacra de la delinqüència que assota Catalunya dura i dura fa ja decennis. Canvia, es transforma però NO es redueix.

Cada dia 67 llars catalanes són assaltades, cal fer una reflexió, repetim, CADA DIA.
Segons refereix la notícia ….
–“els Mossos han detingut a 700 persones acusades de robar amb força en habitatges. La meitat dels arrestats eren espanyols, seguits de marroquins. La resta de detinguts pertanyen a les principals nacionalitats que reuneixen als lladres especialitzats a robar en habitatges” que són xilenes, georgians i Kosovars (és a dir albanesos) i sense oblidar els grups gitanos procedents principalment de Bulgària, Romania o Bòsnia.

De la proporció de “nacionalitzats” en aquest suposat 50% d’autors “espanyols”, ni se’n parla.
Continua la notícia ….
–“Això sí, tots tenen bons advocats. Presenten recursos. Paguen les fiances. I o bé canvien d’escenari, o segueixen robant”

Per combatre aquesta situació, que tenim?, una policia desmotivada i “atemorida” per les persecucions internes, obligada per procediment antipolicials i tan políticament correctes com infectius. Lleis que s’apliquen inadequadament, lentament i de forma laxa.

Per a SOM catalans, les preferències són claríssimes.
El que s’ha de garantir, el més important, no són els drets els delinqüents, són els de la gent honrada.
Els delinqüents nacionalitzats, prèvia retirada d’aquesta, i els “immigrants”, una vegada condemnats, expulsats amb pena de presó agreujada per entrada il·legal si retornen. Pels autòctons, polítiques de reinserció pels que són de primera condemna (segons el tipus delictiu), pels reincidents, penes de presó llargues, sense remissions ni beneficis.
I per descomptat, ampliació del concepte de legítima defensa i durant un temps, pla de xoc, “màniga ampla” a la policia.

NO ÉS TAN DIFÍCIL, només cal aplicar amb fermesa les lleis i fer unes poques modificacions legislatives.

http://www.lavanguardia.com/…/…/robos-mes-alerta-mossos.html

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.