Halal?, no a casa nostra … i molt més.

Halal?, no a casa nostra … i molt més.

Dels nostres punts envers Medi ambient i política animalista.

–Agreujament al codi penal de tot maltractament animal i atemptats contra el medi ambient.

–Derogació immediata dels articles que dins les lleis corresponents, permeten a religions i costums estrangeres el sacrifici amb dessagnament i sense atordiment previ dels animals (ritus Halal i Kosher).

–Manteniment, i ampliació sempre que es pugui, dels monuments o “parcs” naturals, entenem que la seva preservació té un interès científic, històric i patriòtic.

–Restricció i control exhaustiu de la caça, també aquesta activitat, entre campanyes per la seva minimització, ha de ser totalment reenfocada, el caçador ha de ser el primer a preocupar-se perquè les presses es reprodueixin i es preservin en un entorn natural sostenible.

–La progressiva supressió de l’energia extreta dels combustibles fòssils. No és tan difícil, només cal la voluntat política i social per fer-ho. Catalunya amb el seu clima i situació geogràfica pot i ha de ser capdavantera en el seu desenvolupament, un desenvolupament contínuament frenat pels obscurs interessos del sistema liberal-capitalista.

–El nostre suport a la pagesia, l’autèntica base humana del país, per aconseguir un món rural fort no tindrà cap límit. També aquí aplicarem la nostra divisa, primer els nostres productes que els de fora.

SOM Catalans, un partit polític …i molt més.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.