Hard Rock a Salou. Catalunya no està en venda.

Hard Rock a Salou. Catalunya no està en venda.

Els que malauradament manen a Catalunya aposten clarament per un model globalitzador que desarrela i redueix la visió del país a un “camp d’inversions” (del tipus que siguin) del qual obtenir-ne “beneficis”.
Són liberals, a part d’inútils, i no fan res més que aplicar la seva.

Poc o res els importa que aquest monstre que volen construir faci mal al medi, que no sigui respectuós amb l’entorn, que coadjuvi a descatalanitzar encara més la comarca, que no reforci el nostre teixit industrial ni faci cap base “de país”. Tot pegat se’ls en fot, ells només miren el benefici, les comissions i els suposats “llocs de treball” (que no saben ni volen crear més que aprofitant inversions “de fora”… de les que s’emporten els beneficis “a fora”) per vendre’ls electoralment com un èxit. Uns llocs de treball que a la fi mai són tants com expliquen i que ja podeu imaginar a qui aniran a parar (que per això ens els porten i criden “portes obertes”) amb el tipus de feina que és i els sous que pagaran.

A la fi només hi ha dos models econòmics de país, el globalitzador i l’identitari, la lògica que els valida és la forma de veure, entendre i concebre la nació.

SOM Catalans.

https://blocs.mesvilaweb.cat/Medard/?p=269315

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.