Hi ha catalans a Salt?

Hi ha catalans a Salt?

Doncs la veritat és que de catalans, li donem a la paraula el sentit que vulguem donar-li (els disbarats pujolistes a l’estil “és català qui viu i treballa a Catalunya” no compten perquè un (i)lògica com aquesta elimina en si mateixa el fet del SER català) a Salt cada dia n’hi ha menys.

L’ANC, proimmigracionista i multiculturalista fins al paroxisme, fa exemple de “la seva política” (que contradiu els seus principis fundacionals) i esborra els comentaris que no li agraden… Encara que no siguin insults…. Serà perquè és difícil de respondre a la lògica?

Tot plegat, aquest invent de fer de Salt una de les ciutats de les concentracions processistes del dia 11, “per la nova república multicultural” es convertirà en una contra pels seus defensors. Veurem quants “nous catalans” (aquest dels quals el 99% ni són catalans no ho seran mai) hi participen, …. esperem veure les suposades “masses integrades” i no, naturalment, primers plans agafant-ne un parell de dotzenes… Serà interessant… Molt interessant.

Compadim als periodistes i polítics per les muntanyes trampes i mentides que hauran de fer i dir per “quedar bé” i “demostrar” l’existència del que en la realitat …no existeix.

http://www.diaridegirona.cat/girona/2016/08/10/hi-ha-catalans-salt/798313.html

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.