Hipocresia i globalització, la bogeria està servida.

Hipocresia i globalització, la bogeria està servida.

El primer cotxe elèctric de CUPRA-SEAT dissenyat a Martorell es fabricarà a … La Xina.

No parlarem de deslocalització, de la pèrdua de treball a casa nostra, de l’augment de la dependència exterior i de la resta d’efectes negatius perquè ja ho hem fet altres cops.

Si voleu cercar una notícia que reflecteix la hipocresia i la bogeria de la globalització en tota la “la seva esplendor”, és aquesta.

Vejam, un cotxe elèctric, tecnologia teòricament desenvolupada per no contaminar (d’això i de la vialitat del cotxe elèctric a gran escala, molt a parlar …) es fabricarà a la Xina, país on ni tan sols en principi es vendrà, i es distribuirà per tot en món en mega vaixells que utilitzen, naturalment, combustibles fòssils i contaminen, aquest sí que sí, el que no està escrit.

Després, des de les mateixes multinacionals que fan i desfan i van només al negoci, ens expliquen en la seva propaganda que toca compra un vehicle elèctric per evitar emissions i protegir el medi … per fer-se un tip de riure o de plorar, això ja ho deixem a gust del lector.

La direcció a on ens porten els governats, titelles del gran poder de les multinacionals de matriu generalment EUA i els lobbies de poder, és justament la contrària que ens cal. Europa necessita reindustrialitzar-se i fer-se forta per tenir l’autèntica independència que necessita, però no podrà dur-ho a terme fins que la direcció política passi per sobre de l’econòmica i ens deslliurem del sistema neoliberal-globalista.

Dura serà la tasca ….

https://www.ccma.cat/324/seat-fabricara-per-primer-cop-a-la-xina-hi-fara-un-cupra-electric-que-vendra-a-tot-el-mon/noticia/3199657/?fbclid=IwAR0k72q2Nwz2hQssCrQoZ3VXbjae31OYxtxKjzbCY8saIpIDPof0JFha8lU

No hi ha comentaris

Publica un comentari