…I ara a Berlín.

…I ara a Berlín.

Berlín, un nou intent d’atemptat frustrat “in extrems” per la policia alemanya.
Aquesta vegada hi ha hagut sort però el regueró de morts continuarà mentre no es faci el que s’ha de fer.
Mentrestant continua l’esclatant silenci sobre els fets de Munster. Tota, absolutament tota la premsa i mitjans políticament correctes i subsidiaris del sistema llancen un missatge calcat.

En enfront d’aquesta Informació-desinformació intentem fer uns aclariments:

La matança de Munster no ha estat pas un accident i si no era un accident, és per definició un atemptat.
El modus operandi utilitzat coincideix exactament amb l’habitual dels islamistes que atempten a Europa i la resta del món.
La insistència de la premsa que l’autor és “alemany” no vol dir gairebé res. No serà la primera vegada que es qualifiquen de belgues, francesos o alemanys als islamistes. La nacionalitat, quan es regala a tothom, ja gairebé no vol dir res.
Els problemes psicològics que s’esmenten sobre l’autor, un dels mantra amb els quals gairebé sempre ens bombardegen els mitjans quan es parla dels autors d’atemptats.

Per altra banda la minimització, de vegades fins i tot l’ocultació (com per exemple dels intents de degollaments a policies que hi ha hagut a Franca darrerament i dels que no ens arriba cap informació) d’aquest tipus de fets amb l’excusa de “no alarmar a la població” (en realitat mantenir a la gent desinformada per impedir reaccions i que es prengui consciència del gravíssim problema que tenim) no fan sinó augmentar i alimentar les sospites sobre el que llegim als mitjans ……
Seguirem atents ……

https://www.ara.cat/…/policia-alemanya-frustra-atemptat-Ber…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.