… I tenen la raó.

… I tenen la raó.

Dos il·legals, com n’hi ha molts, explotats de mala manera per empresaris desaprensius.

El bonisme i els “multis” sempre aprofiten, de fet els hi van de conya, aquests casos per fer xarrameca … “Que si racisme” … “Que si papers per tothom”, però no val a enganyar-se, no és pas aquesta la qüestió. L’explotador només necessita gent que es trobi en dificultats, de qualsevol mena, per tenir mà d’obra barata, ja sigui d’aquí o d’allí, això li és ben igual.

Aquests dos marroquins han de ser indemnitzats, per descomptat, sí, fins aquí tot clar. Però quan veiem que tot plegat servirà perquè els afectats, tot i haver entrat al país com il·legals, puguin “regularitzar-se” i que l’empresari se’n sortirà “pagant” diners, és quan la cosa ja no quadra.

Tant de justícia ha de ser que l’empresari “pagui” com que els dos il·legals, un cop indemnitzats, siguin expulsats. Així es compliria la llei i es faria autèntica justícia.

En tota aquesta història hi ha un protagonista, el “starring” principal, que malgrat tot no surt a “la cartellera” … L’estat, perquè cal no oblidar que és l’estat qui hauria de garantir les fronteres i que gent d’aquesta no arriben a trepitjar el nostre país.

L’estat és, doncs, el responsable últim de situacions com la present, la seva laxitud i prevaricació dona peu a què aquestes coses puguin passar.

En resum, a cadascú el que li pertoca, els il·legals expulsats i els explotadors i els governants que ho permeten a la garjola.

https://www.ccma.cat/324/la-victoria-judicial-den-hamza-i-en-reda-contra-lempresari-del-maresme-que-els-explotava/noticia/3192472/?s=09&fbclid=IwAR3_zFPDykvRnPMH8Y_2V6SNMhll9OjOTUMfqSs7t4foyc1089pKNE_CUEs

No hi ha comentaris

Publica un comentari