ICEBERG.

ICEBERG.

La notícia sembla una broma de mal gust.
Una família algeriana que ja fa temps que vivia a l’estranger ha continuat rebent ajuts per un total de 140.000 euros.

Com és possible?, doncs en realitat és molt senzill, malgrat que seria ben fàcil, i més en l’època que vivim, tallar-ho d’arrel.
No hi ha encreuament de dades ni controls periòdics, ni dels beneficiaris ni entre les mateixes administracions.
Bonisme, inoperància, “xiringuitos”, ONG”s .. Tot pegat és la suma de molts factors, inclòs un sobredimensionament administratiu artificial i monstruós subdividit en àrees i àrees que, com ja hem dit, no estan coordinades i que curtcircuiten INTENCIONADAMENT els controls adients.

Ara penseu en les dades que aporten les administracions … Se’n pot fer el més petit cas?

El frau és brutal i té ramificacions arreu. Exemples:
… En la seguretat social, on saben com es fan servir targetes sanitàries d’altres persones, ja sigui per visitar-se com per adquirir medicaments sense despeses (que van a parar a altres països, un bon negoci).
… En l’adquisició del permís de conduir, on es presenten els uns pèls altres, això ja es vell.
… En els empadronaments, on no es fan les comprovacions adients establertes per la llei i es “colen” documents falsificats a dojo.
… En la tramitació de tota mena d’ajuts, com esmenta la notícia …. per exemple, no es comproven les propietats que poden tenir els sol·licitants als seus països d’origen, entre altres que no acabaríem d’esmentar.

I la pregunta és, no ho saben les administracions?, clar que sí, però s’ha entrat en un sistema de bonisme i sobretot de manutenció perquè l’olla de la immigració no exploti, d’això se’n poden veure bones lliçons a França, cada cop que exploten les “banlieues” el tema se soluciona amb més i més subsidis.

En resum, una notícia que ha de fer pensar perquè … ÉS LA PUNTA DE L’ICEBERG.

https://www.naciodigital.cat/noticia/270489/familia-rep-140000-euros-ajude-espanya-vivia-franca

No hi ha comentaris

Publica un comentari