Immigració, “la seva” gran solució.

Immigració, “la seva” gran solució.

Una entrevista que només val la pena llegir per desgranar entre les mitges mentides, les mentides i les mentides podrides.

Un exercici de malabarisme liberal que en resum ve a dir el següent: per “mantenir” el consum calen més immigrants i per “mantenir” les pensions …. encara més.

… “Lo que yo he dicho es que va a ser inevitable recurrir a la inmigración para mantener el nivel de población ocupada que hay ahora, dada la demografía de los nacionales”.
I afegeix …:”Es un reto que van a tener todos los países de nuestro entorno, y lo que tenemos que hacer es gestionar este proceso a través de un modelo de inmigración legal, regular, ordenada”.

Curiosament, diu exactament el mateix que diuen tots, inclòs el bluf jacobí de VOX, la realitat per contra ja la sabem, tsunami incontrolable i continuat.

Per acabar el pastí, la cirereta …”permitiremos a ONG’s para que enten en lo que se llama Registro de Mediadores del Ingreso Mínimo Vital para que en situaciones singulares, donde podríamos pensar que ha habido dificultades para acceder, puedan llevar a cabo certificaciones”. No cal especificar a on aniran els diners del que podria ser una bona idea, l’ingrés mínim vital, però que està mal plantejada, desenvolupada i encarada com sempre …. als de sempre.

Una cosa sí que queda garantida, l’única que realment els importa: la dinàmica retroalimentadora per justificar més i més i més immigració … ESTÀ SERVIDA.

Ningú podrà dir que se n’amaguen.

Ah!, i tot això amb una taxa d’atur del 17%.

No hi ha comentaris

Publica un comentari