Immigració zero?, no n’hi ha prou.

Immigració zero?, no n’hi ha prou.

El Centre de Recerques Pew (en anglès: Pew Research Center) és un think tank amb seu a la capital dels EUA que subministra informació sobre problemàtiques, actituds i tendències que caracteritzen als Estats Units i el món.

Aquest grup, segons dades sobre la natalitat dels musulmans a la U.E., va fer un estudi del qual a continuació us oferim un resum.

Val a dir que aquest estudi, amb altres dades de gran interès, el podreu llegir en un llibre escrit per Filip Dewinter sobre la islamització d’Europa. Un llibre que estem ajudant a traduir al català i que veurà la llum d’aquí no gaire temps.

Heus aquí el que ens explica el Pew Research Center:
… “El PEW va descriure tres escenaris per a l’any 2050 a Europa: “migració zero”, “migració mitjana” i “migració alta”. “Migració zero”, aturar completament la immigració i de demandants d’asil. “Migració mitjana”, tots els fluxos de sol·licitants d’asil aturats mentre continuaria la immigració “normal” de musulmans (tots els musulmans que no migren amb el propòsit de sol·licitar asil). “Migració alta” continuaria l’admissió de sol·licitants d’asil i d’immigrants musulmans.
S’agafa com a mostra extrapolable el període 2014-2016, que continuaria any rere any.
Fins i tot amb una veritable “migració zero”, per a 2050 el nombre de musulmans a Europa hauria augmentat del 4.9% al 7.4% o 35,8 milions. El número de no musulmans a Europa en aquest escenari hauria caigut al voltant del 10% per a 2050. Amb una “migració mitjana”, el percentatge de musulmans augmentaria més del doble, l’11,2% o 57,9 milions. El número de no musulmans a Europa en aquest escenari hauria caigut al voltant d’un 7% per a 2050. Amb una “migració alta”, el percentatge de musulmans es triplicaria a 14.0% o 75,6 milions, mentre el número de no musulmans a Europa en aquest escenari cauria al voltant d’un 6% per a 2050.
Conclusió del PEW: en qualsevol dels escenaris la població musulmana a Europa continuarà creixent, però la quantitat dependrà la migració. El fet que el nombre de musulmans també continuï augmentant en cas d’una parada migratòria absoluta és el resultat de la menor edat mitjana dels musulmans (els musulmans a Europa són de mitjana tretze anys més joves que els no musulmans) i una major taxa de fertilitat”.

…Per això, com sempre diem, NO N’HI HA PROU AMB ATURAR LA IMMIGRACIÓ, ÉS IMPRESCINDIBLE REVERTIR ELS FLUXOS.

No hi ha comentaris

Publica un comentari